DBS Precision B.V. is toeleverancier van fijnmechanische onderdelen, door de jaren lange ervaring in het produceren van vliegtuigonderdelen zijn de mensen van DBS specialisten in het verspanen van Vliegtuig aluminium 7075. De kerntechnologie is gericht op de verspanende produktie, voornamelijk in het CNC draaien en frezen inclusief CAD/CAM, prototype en aanloopseries maken.
Door het jaren lang produceren van vliegtuig onderdelen in ALU, RVS en andere materiaal soorten is de kwaliteit een garantie voor onze concurrentiekracht.
Klantgericht werken is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking met onze klanten
Wij leveren inmiddels draai- en freeswerk voor de diverse takken van de industrie zoals scheepvaart, oliemaatschappijen, motorenrevisie, bierbrouwerij, vleesverwerkende industrie en gereedschappenindustrie. Meerdere behandelingen van het materiaal zijn natuurlijk mogelijk. Dit doen wij het liefst in grotere series maar ook voor enkelstuks kunt U bij ons terecht. Voor een indicatie van de mogelijkheden, welke wij als DBS Precision direct voor u kunnen betekenen kijk even in onze machine lijst <machinelijst.htm>.
De Dienstverlening van DBS Precision